BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEMOKRASİ NÖBETİ’NDE

web-DSC_0653

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEMOKRASİ NÖBETİ’NDE

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi demokrasi nöbeti tuttu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin akademik ve idari personeli Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda tutulan demokrasi nöbetine destek verdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir öncülüğünde yapılan demokrasi nöbetine üniversitenin tüm akademik ve idari personeli ile  Bandırmalı vatandaşlar katıldı ve hep birlikte milli iradeye sahip çıkmak için demokrasi nöbeti tutuldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir meydanda demokrasi nöbeti tutmak için gelen akademik ve idari personele ve vatandaşlara seslendi.  Cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüğümüze, milli iradeye, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılmış olan darbe girişimini, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak şiddetle kınıyoruz diyen Rektör Özdemir, YÖK ve tüm üniversiteler tarafından darbe girişimine karşı hazırlanan ortak bildiriyi okudu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin tüm akademik ve idari personelinin demokrasi nöbeti tutmak için geldiğini belirten Rektör Özdemir; “Bu haince girişimi önleyen güvenlik güçlerimize, kahraman vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum ve demokrasi nöbetini sürdüren herkesi tebrik ediyorum” dedi.

web-DSC_0659

web-DSC_0620 web-DSC_0630 web-DSC_0634 web-DSC_0635 web-DSC_0640 web-DSC_0646