REKTÖRÜMÜZ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ’NİN YENİ AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımı ile gerçekleştirilen Balıkesir Üniversitesi’nin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı açılış Töreni’ne katıldı ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Kerim Özdemir’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Rektör Özdemir’in açış konuşmasının ardından, Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Törende, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de “Açılış Dersi” yaptı.

Törenin ardından Rektörümüz ve Genel Sekreterimiz, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Toplu Açılış Töreni’ne de katıldı.

balikesir_01 balikesir_02 balikesir_03 balikesir_04 balikesir_05