ÜNİVERSİTEMİZİN DÜZENLEYİCİLER ARASINDA YER ALDIĞI ICOMEP 27 KASIM PAZAR AKŞAMI SONA ERDİ

icomep-slider-2

icomep-logolar

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin de düzenleyicileri arasında olduğu “Internatioanal Congress of Management, Economy and Policy (ICOMEP)”, iki günlük yoğun bir programın ardından 27 Kasım 2016 – Pazar akşamı sona erdi.

Dünya çapında birçok üniversiteden araşırmacıları bir araya getiren ICOMEP Kongresi’nde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, önce bir Açılış Konuşması, ardından da “Küresel Gelişmeler ve Türkiye Ekonomisinde Yansımaları” temalı Açılış Paneli’nde “Küresel İşgücü Piyasalarında Trendler ve Türkiye” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Yeni fikirleri ve güncel konuları sunma, paylaşma ve tartışma imkanı sunan ICOMEP Kongresi’nde her biri birbirinden önemli 61 konu başlığı hakkında bildiriler sunuldu.

Yaklaşık olarak 200 bildirinin yer aldığı Kongre’ye, Üniversitemizin öğretim üyelerinden Prof. Dr. Özcan Karahan, Prof. Dr. Erdoğan Koç, Doç. Dr. Mehmet Tektaş, Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Doç. Dr. Suna Korkmaz, Doç. Dr. Serap İncaz, Yrd. Doç. Dr. Özlem Ayvaz Kızılgöl, Yrd. Doç. Dr. Çağatay Başarır, Yrd. Doç. Dr. Hamit Akçay, Yrd. Doç. Dr. Alper Kılıç, Yrd. Doç. Dr. Kemal Yıldız olmak üzere toplam 11 öğretim üyemiz bildirileriyle katkıda bulundu.

Bildiri sunan öğretim üyeleri ve bildiri başlıkları aşağıda yer almaktadır.

26 KASIM 2016 – CUMARTESİ GÜNÜ SUNULAN BİLDİRİLER:

Mehmet TEKTAŞ, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
Kadir KORKMAZ, TÜBİTAK
Hasan ERDAL, Marmara Üniversitesi
“Akıllı Ulaşım Sistemlerinin Geleceği (Ekonomik ve Çevresel Faydaları)”

Özlem AYVAZ KIZILGÖL, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
Sibel AYBARÇ BURSALIOĞLU, Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Sibel SELİM, Manisa Celal Bayar Üniversitesi
“Kamu Harcamaları ve Özel Harcamalar Bakımından Türk Turizminde İllerin Teknik Etkinliğinin Analizi”

27 KASIM 2016 – PAZAR GÜNÜ SUNULAN BİLDİRİLER:

Özcan KARAHAN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
“Ulusal İnovasyon Sürecinin Analizine İlişkin Sistematik Yaklaşım ve Politika Stratejileri”

Mehmet Emin ERÇAKAR, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
Çağatay BAŞARIR, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
“Gelişmekte Olan Ekonomilerde Kredi Derinliği ve Ekonomik Büyüme İlişkisi”

Suna KORKMAZ, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
“Türkiye’de Tüketim, Tasarruf ve Yatırım İlişkisinde Keynesyen Görüş Geçerli mi?”

Erdoğan KOÇ, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi
Çağatan TAŞKIN, Uludağ Üniversitesi
Hakan BOZ, Uşak Üniversitesi
“An EEG and Eye Tracker Analysis of the Influence of Risk on the Perceptual Image of Conflict-ridden Destinations”