FAKÜLTE  YÖNETİM  AKADEMİK  ÖĞRENCİLERİMİZE   İLETİŞİM  BÖLÜMLER   DUYURULAR

yeni2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

yeniÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER DERS PROGRAMI(N.Ö)

yeniÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER DERS PROGRAMI(İ.Ö)

ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ FİNAL SINAV PROGRAMI

MAZERET SINAVLARINA İLİŞKİN : FAKÜLTEMİZ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV MAZERET SINAVLARI 28.11.2016-02.12.2016 TARİHLERİ ARASINDA DERS SAATİNDE YAPILACAKTIR. MAZERET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

• 161221059 Mehmet Ferhat BİRCAN – Yabancı Dil I
  • 161221033 Hamit ŞENGÜL – Temel Bilgi Teknolojileri
  • 161221038 Kemal KOZAN – İşletme Matematiği

ÖĞRENCİ KONSEYİ ADAYLARINA İLİŞKİN : İTİRAZ SÜRESİNİN ve GEREKLİ İŞLEMLERİN BİTMESİ SONRASINDA FAKÜLTEMİZİN KESİNLEŞEN ADAYLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

• Muhammet Batın CINDIK
  • Fethi Emir ÇELİKAYAK
  • Fatih COŞAN

ÖĞRENCİ KONSEYİ ADAYLARINA İLİŞKİN : ÖBS ÜZERİNDEN BAŞVURULARINI YAPIP İLGİLİ MATBU EVRAKI DOLDURARAK BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ADAYLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

• Muhammet Batın CINDIK
  • Fethi Emir ÇELİKAYAK
  • Fatih COŞAN

ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİMİNE İLİŞKİN : ADAY OLACAK ÖĞRENCİLERİN OBS(ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ) ÜZERİNDEN GEREKLİ BAŞVURU İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİKTEN SONRA ÖĞRENCİ İŞLERİ 2′ DEN GEREKLİ EVRAKLARI EN GEÇ 14 KASIM 2016 MESAİ BİTİMİNE KADAR DOLDURMALARI GEREKMEKTEDİR.

MAZERET SINAVLARINA İLİŞKİN : 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ ARA SINAVLARINA KATILAMAYAN ÖĞRENCİLERİN İLGİLİ SINAVIN TARİHİNDEN İTİBAREN EN GEÇ 3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE MAZERET DİLEKÇELERİ İLE BERABER ARŞ. GÖR. BURAK YAPRAK VEYA ARŞ. GÖR. AHMED YUSUF SARIHAN’A BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2016-2018 DÖNEMİ ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİMİ

ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ SINAV PROGRAMI

megaphone   SINAVDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

-2016 – 2017  GÜZ DÖNEMİ ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ DERS PROGRAMLARI (GÜNCELLENMİŞTİR)