Öğrencilerimize Mesajımız

FAKÜLTE  YÖNETİM  AKADEMİK  ÖĞRENCİLERİMİZE   İLETİŞİM  BÖLÜMLER   DUYURULAR

Bölüm Başkanının Mesajı

Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü, küresel Pazar haline gelen dünyamızın farkında, tüm rekabet fırtınalarından en güçlü şekilde ayakta kalarak çıkabilecek profesyonelleri yetiştirmek için kurulmuş bir bölümdür.
Başarının ön koşulu olan güncel gelişmelerin farkında olma özelliğimizle, tüm öğrencilerimize gelecekleri için ticari fırsatları yakalayabilme, krizleri avantaja çevirme ve kendilerine en uygun noktalarda yer alma niteliklerini kazandırmayı amaçlıyoruz.
Ticari ve lojistik bilgi birikimini bizlerle en iyi şekilde yapılandıracak öğrencilerimiz, ülkemizin uluslararası ticaret ve lojistik politikalarının en verimli şekillerde uygulanmasına katkılar sunarak, çalıştıkları işletmelere, devlet kurumlarına ve ülkelerine faydalı bireyler haline geleceklerdir.

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkanı