Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024

Üniversitemizde “Flipped Learning/Tersyüz Öğrenme & ChatGPT’nin Yükseköğretime Etkisi: Yapay Zeka Devriminin Keşfi” Konulu Seminer Düzenleniyor

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında “Flipped Learning/Tersyüz Öğrenme & ChatGPT’nin Yükseköğretime Etkisi: Yapay Zeka Devriminin Keşfi” konulu seminer düzenlenecektir.

21 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00'te, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda tertip edilecek seminere, konuşmacı olarak MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin katılım sağlayacaktır.

Flipped Learning/Tersyüz Öğrenme modeli ve ChatGPT ile birlikte yapay zekanın yükseköğretime etkisinin örnekler ve uygulamalar üzerinden tartışılacağı seminere, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız davetlidir.