Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024

Üniversitemizde “Obezite Tip 2 Diyabet: Büyüyen Tehlikenin Farkında mıyız? Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Başarı Oranları” Konulu Panel Düzenleniyor

"Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından “Obezite Tip 2 Diyabet: Büyüyen Tehlikenin Farkında mıyız? Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Başarı Oranları” konulu panel düzenlenecektir.

Panel, 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 15.00’te Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda tertip edilecektir. Moderatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Uğur Günşen’in yapacağı panele konuşmacı olarak Mudanya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Evren Dilektaşlı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyetetik Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Özlem Persil Özkan katılım sağlayacaktır. Panele, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız davetlidir.