Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024

Atatürkçü Düşünce Topluluğumuz Şehitlerimiz İçin Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirdi

Üniversitemizde öğrenci topluluklarımızın sosyal sorumluluk ve topluma katkı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyesi öğrencilerimiz Üniversitemiz merkez yerleşkesine şehit askerlerimizin adını verdikleri fidanları dikti.

Şehitlerimizi yad etmek için yapılan bu anlamlı fidan dikimine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metehan Yılgör, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe, 6. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görevli askerler, Üniversitemiz personeli ve öğrenciler katıldı.