Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024

Gösterim: 458

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencilerimizin Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerimizin Önlük Giyme Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla gerçekleşti.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenin açılış ve selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüzün gerçekleştirmiş olduğu Önlük Giyme Töreni’nde bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi. Törende ilk önlük Rektörümüz tarafından giydirildi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen Önlük Giyme Töreni’ne Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve kıymetli aileleri katıldı. 

Törende Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gönül Acar, “Çocuk Fizyoterapistliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Önlük Giyme Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli başta olmak üzere öğretim üyelerimiz tarafından öğrencilerimize beyaz önlüklerinin giydirilmesi ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekteki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.