Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024

Plastik Kapaktan Tekerlekli Sandalyeye Yolculuk

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Sağlık Yönetimi Bölümü’nün Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ortaklığıyla başlattığı “Plastik Kapaktan Tekerlekli Sandalyeye Yolculuk” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm renk plastik kapaklar Üniversitemiz içerisinde belirlenen toplama noktalarda toplanmaktadır.

Proje kapsamında, plastik kapakların geri dönüşümü konusunda farkındalık geliştirmek ve plastik kapakları toplayarak, ihtiyacı olan omurilik felçlilerine tekerlekli sandalye ulaştırılması amaçlanmaktadır. Kapaklar 500 kg’a ulaştığında 1 manuel tekerlekli sandalye, 4,5 tona ulaştığında ise 1 akülü tekerlekli sandalyeye ulaşılacaktır.

Tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunmasını ümit ediyor, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Sağlık Yönetimi Bölümü'ne ve paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.