Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019

Gösterim: 1771

Rektörümüz "Denizden Karaya Bilim Projesi" Açılış Törenine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 02-08 Eylül 2019 tarihleri arasında  Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) yürütücülüğünde, Üniversitemizin ortaklığı ile gerçekleştirilen “Denizden Karaya Bilim” projesi açılış törenine katıldı. 

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında hazırlanan ve Türkiye genelinde kabul edilen 85 projeden biri olmayı başaran, Balıkesir ilindeki öğrencilerin deniz ve kara ekosistemleri, çevre kirliliği, deniz ve kıyı devlet koruma alanlarıyla ilgili konularda bilinçlendirilmesini hedefleyen projenin açılış töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e, Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper Kılıç da eşlik ettiler.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Ercüment Kutlu, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Levent Obuz, Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Erol Gülle’nin de iştirak ettiği açılış programında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yaptığı konuşmanın ardından Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper Kılıç’a, projeye verdiği desteklerden dolayı, teşekkür belgesi takdiminde bulundu.


Fotoğraflar