Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024

Rektörümüz, İslami İlimler Fakültemizin Düzenlediği İftar Programına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, İslami İlimler Fakültemizin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Merkez Yerleşkemizdeki öğrenci yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Bandırma Başkanı Tolga Tetik, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı ve Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 2 No'lu Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai Mete, Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Davut Araç, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım, akademik ve idari birim personelimiz ve kıymetli aileleri ile öğrencilerimiz katıldı.

İftar programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz, Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen bu programın personelin birlik beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğine inandıklarını belirterek iftar yemeğinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etti.