Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2019

Gösterim: 1619

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bandırma'da da coşkuyla kutlandı. Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de katılım gösterdiği resmî törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Askeri Bando’nun kahramanlık marşları çalması ile başlayan tören, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp’in 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini belirten konuşması ve okuduğu şiir ile devam etti. Tören, Bandırma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin Zeybek gösterisinin ardından Atatürk Büstü’ne çelenklerin bırakılmasıyla son buldu.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmî törenin ardından Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kaymakamlık Binası’nda ilçe protokolü ve vatandaşların kutlama tebriklerini kabul etti.


Fotoğraflar