Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019

Üniversitemiz GAMEX’19 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarına Katıldı

Üniversitemiz E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-E-Spor) , 5- 8 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen GAMEX’19 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’na katıldı.

E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz’in standı birçok yerli-yabancı katılımcı ve firma tarafından ziyaret edildi. Ülkemizde E-Spor alanında ilk ve tek akademik araştırma kurumu olma özelliğini taşıyan BANÜ-E-Spor ile fuarda Vestel, Migros, Redbull, Xdrive, Ranpage, Oyunder gibi oyun ekonomisinde yer alan firmalar arasında, işbirlikleri geliştirilmesi konusunda anlaşma sağlandı. Oldukça verimli geçen GAMEX’19 sayesinde Üniversitemiz E-Spor Araştırma ve Uygulama Merkezi, E-Spor Ekosistemi içerisindeki farkındalığı ve gelecek işbirlikleri açısından önemli kazanımlar elde etmiş oldu.