Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024

Gösterim: 351

Üniversitemizde “Dalış Dünyasının Liderleriyle Su Altı Yolculuğuna Hazır mısınız?” Konulu Konferans Düzenlendi

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Dalış Dünyasının Liderleriyle Su Altı Yolculuğuna Hazır mısınız?” konulu konferans düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda düzenlenen ve davetli konuşmacı olarak Teknik Dalış Eğitmeni Cüneyt Çakın’ın katılım sağladığı konferansa akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Teknik Dalış Eğitmeni Cüneyt Çakın, gerçekleştirdiği sunumla kapalı devreler ve su altı eğitim cihazları hakkında bilgi verdi. Cihazların kullanım tekniklerini anlatan Çakın, aynı zamanda dalış teknikleri, dalış için gerekli malzemeler ile havayla yapılan dalışlar ve kapalı devreli dalışlar konularında detaylı bilgiler aktardı. 

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında düzenlenen “Dalış Dünyasının Liderleriyle Su Altı Yolculuğuna Hazır mısınız?” konulu konferans, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Celil Aydın’ın davetli konuşmacımız Cüneyt Çakın’a teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.