Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019

Üniversitemizden Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği’ne ziyarette bulundu. Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek’in de eşlik ettiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir,  Dernek Başkanı Ali Osman Ata ve dernek üyesi gazetecilere  Üniversitemizin son dönem çalışmaları ve başarıları hakkında ayrıntılı bilgi paylaşımında bulundu. Üniversitemizin 2019 YKS yerleştirme sonuçları doğrultusunda elde ettiği başarı hakkında da açıklamalarda bulunan Rektörümüz, gazetecilerin yeni açılan bölüm ve programlar, yeni kayıt olacak uluslararası öğrenciler ve Üniversitemizin yatırımları hakkındaki sorularını da cevaplandırdı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Rektörümüz gazeteciler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği adına Başkan Ali Osman Ata, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Ziyaret, Rektörümüz ve Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği’ne üye gazeteciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.