Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024

Gösterim: 245

Üniversitemizde “Karaçadırdan Konağa: Uzun İnce Bir Yol” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemizde "Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında, Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Koyuncu’nun davetli konuşmacı olduğu “Karaçadırdan Konağa: Uzun İnce Bir Yol" konulu konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Haliç Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili ve Spor Bilimleri Fakültesi Eski Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programın açılış ve selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, davetli konuşmacımız  Prof. Dr. Halil Koyuncu’yu Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek programda emeği geçenlere ve davetli konuşmacımız Prof. Dr. Halil Koyuncu’ya teşekkürlerini iletti.

Davetli konuşmacımız Prof. Dr. Halil Koyuncu, gerçekleştirdiği sunumuyla katılımcıları “Karaçadırdan Konağa” adlı bir yolculuğa çıkardı. Konuşmasında hayatından kesitler sunan davetli konuşmacımız, Yörük olmasından dolayı karaçadırda başlayan hikayesinin konağa nasıl evrildiğini ve hayatta nasıl başarılı olduğunu katılımcılarla paylaştı.

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında düzenlenen “Karaçadırdan Konağa: Uzun İnce Bir Yol” konulu konferans, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu’nun davetli konuşmacımız Prof. Dr. Halil Koyuncu’ya kitap ve teşekkür belgesi takdimlerinin ardından sona erdi. Program sonunda Prof. Dr. Halil Koyuncu, "1. 2.. 3... TIP Adli Tıptan Gerçek Hikayeler" adlı kitabını öğrenciler ve vatandaşlar için imzaladı.