Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024

Bordo Basketbol Kulübü Genel Menajerinden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Bordo Basketbol Kulübü Genel Menajeri Bora Öziş, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Bora Öziş, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ile eğitim ve iş birliği konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu da hazır bulundu.

Ziyarette Bora Öziş, Rektörümüze Bandırma Basketbol Spor Kulübü oyuncuları tarafından imzalanan takım formasını hediye etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.