Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024

Gösterim: 182

Optisyenlik Alanında Öğrenci-Sektör Buluşması Gerçekleşiyor

Üniversitemiz, öğrencilerimizin mesleki gelişimi, ilgili sektörde alanında uzman kişilerle buluşması ve üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde mesleki eğitimde nitelikli iş gücünü yetiştirmek, gençlerin mesleki bilgi ve becerinin yükseltilmesi ve teknolojik gelişmelere adaptasyonunun sağlanması için çeşitli programlar düzenlemeye devam etmektedir. 

Üniversitemiz, optisyenlik alanında geleceğin yeteneklerini ve sektörün önde gelen isimlerini buluşturacak önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Her akademik dönemde iş yaşamından isimlerle öğrencilerimizi bir araya getirmeye yönelik olarak yapılan “Öğrenci-Sektör Buluşmaları” etkinliklerinden biri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Optisyenlik Öğrenci-Sektör Buluşması” temasıyla düzenlenecektir.

10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00’te Öğrenci Yaşam Merkezi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda tertip edilecek “Optisyenlik Öğrenci-Sektör Buluşması” etkinliğine davetli konuşmacı olarak; Atasun Optik Güney Marmara Bölge Müdürü Kaan Ökçesiz, Atasun Optik İnsan ve Kültür İş Ortağı Cansu Orak ve Optisyen Melahat Şeyma Tokcan katılım sağlayacaktır.


Fotoğraflar