Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024

Üniversitemizde “Veri Bilimi Kampı” Düzenleniyor

Üniversitemiz, "Yeni Nesil Devlet Üniversitesi" anlayışıyla, ülkemizde ve dünyada değişen ihtiyaçları merkeze almaya; araştırmaya dayalı, uygulamalı ve yüksek teknoloji destekli eğitim modeli ile eğitim-öğretim faaliyetlerini uluslararası düzeyde sürdürmeye devam etmektedir. Bu bağlamda Üniversitemiz bünyesinde, geleceğin en heyecan verici alanlarından biri olarak kabul edilen veri bilimi alanında “Veri Bilimi Kampı” etkinliği düzenlenecektir.

Üniversitemiz Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi tarafından organize edilen ve katılımcılara veri bilimi alanında temel bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlayan etkinlik, makine öğrenmesi ve veri bilimiyle ilgilenen öğrencilere önemli fırsatlar sunacaktır. Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak Demir koordinesinde, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Yazılım Mühendisliği son sınıf öğrencimiz Halil Umut Yalçın tarafından düzenlenecek "Veri Bilimi Kampı"nda, katılımcılara makine öğrenmesi ve veri bilimi konularında eğitim verilecektir.

Kamp, hafta içi Cuma günleri hariç olmak üzere toplamda 12 gün/3 hafta boyunca Spor Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı’nda sürecektir. Kamp sonunda yapılacak sınavı başarıyla tamamlayan katılımcılara "Veri Bilimi Kampı Sertifikası" verilecektir. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte kontenjan 40 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

Tarihler:
6-7-8-9 Mayıs 2024                   17.00 - 20.00