Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024

Gösterim: 311

Valencia Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Jose Rodolfo Hernandez-Carrion’dan Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Erasmus programı kapsamında Üniversitemize gelen İspanya Valencia Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Jose Rodolfo Hernandez-Carrion, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük Makamı'nda gerçekleşen nezaket ziyaretinde, iki üniversitenin akademik iş birliği olanakları ve gelecek projeleri üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uluslararası ilişkilerin güçlenmesi adına bu tür etkileşimlerin önemini vurguladı. Valencia Üniversitesi'nden gelen misafir Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hernandez-Carrion ise Üniversitemizin dinamizmi ve uluslararası vizyonu hakkında olumlu izlenimlerini paylaştı. İki üniversite arasındaki iş birliğinin daha da güçlenerek sürmesi ve öğrenci ve akademisyen değişim programlarının artırılması konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner de hazır bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Jose Rodolfo Hernandez-Carrion’a teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.