Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022

04.07.2022 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel (2022/02) Alım İlanı Yedekten Hak Kazananların Listesi (1.Yedek Liste)

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı sonuçlarına göre yapılacak alım için asil olarak kazanan adaylardan süresi içinde başvurmayan adayların yerine KPSS puan sıralamasına göre ilan şartlarını sağlayan sıralı yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Yedeklerden atanmaya hak kazanan adayların, aşağıdaki evrakları 12 Eylül 2022 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. (Postadan kaynaklanan gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.) İstenen belgeleri süresinde teslim etmeyen aday bu hakkından vazgeçmiş sayılacak olup yerine sıralı yedek aday çağrılacaktır.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

1. Yedek Listeden Hak Kazanan Aday Listesine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

İSTENEN BELGELER:

Tüm Pozisyonlar İçin İstenen Genel Belgeler :

1-Atama Başvuru Dilekçesi (Dilekçe için tıklayınız)

2-Onaylı Diploma/Mezuniyet Belgeleri

3-Fotoğraf (8 Adet) (Kılık Kıyafet Yönetmeliğe uygun şekilde son 6 ay içinde çekilmiş)
4-Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı Fotokopisi

5-Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar için)

6-Özgeçmiş formu

7-KPSS -2020 Sonuç Belgesi (Doğrulama kodu bulunan)

8-SGK Hizmet Dökümü (Barkodlu E-Devlet Çıktısı)

9- Sağlık Kurulu Raporu (Devlet veya Tıp Fak. Hastaneleri)

10- Adli Sicil Kaydı

11- Mal Bildirim Formu (Personel Daire Başkanlığı internet sayfasından alınacaktır) (Ayrıca göreve başlama sırasında Personel Bilgi Sistemi üzerinden de doldurularak teslim edilecektir)
12-Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Aydınlatma Metni için Tıklayınız.

13-Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Açık Rıza Metni için Tıklayınız.

Özel Belgeler:

1- Sürücü belgesi fotokopisi. (ilgili ilana başvuru yapanlar için)

2-Onaylı “Sıvı veya Doğal Gaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi” belgesi (ilgili ilana başvuru yapanlar için)