Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020

09/11/2020 Tarihli Sürekli İşçi Alım İlanı

Üniversitemiz birimlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile sürekli işçi alınacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan 09 Kasım 2020 tarihli ve 31299 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olup istenen şartları taşıyan adaylar başvurularını İŞKUR https://esube.iskur.gov.tr internet adresinden 09-13 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak yapmaları ve adayların başvurmuş oldukları kadro için aşağıdaki dilekçelerde belirtilen belgeleri 16-18 Kasım 2020 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Bandırma/BALIKESİR adresine şahsen (öğleden önce 09:00-12:00, öğleden sonra 14:00-17:00 saatleri arasında) veya posta ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Evrak tesliminin posta ile yapılacak olması durumunda evrakların son teslim tarihine kadar (18 Kasım 2020 tarihi mesai bitimi) Personel Daire Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Yanlış Birime ve/veya adrese teslim edilmesinden ve postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Güvenlik Görevlisi Başvuru Dilekçesi ve İstenen Belgeler için TIKLAYINIZ