Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020

09/11/2020 Tarihli Sürekli İşçi Alımı Belge Teslim Edenlerden Noter Kurasına Katılacaklar Listesi

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere alınacak sürekli işçi kadrosu için 09/11/2020 tarihli Resmi Gazetede ve Üniversitemiz internet sayfasında yayımlanan ilanımıza başvurarak gerekli şartları taşıdıklarına ilişkin belgelerini ilan edilen süreler içinde Üniversitemize teslim eden adaylardan belgeleri uygun görülenlere ve belge teslim ederek şartları sağlamayanlara ait listelere aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.
>Güvenlik Görevlisi geçerli başvuru listesi için TIKLAYINIZ.
>Temizlik Görevlisi geçerli başvuru listesi için TIKLAYINIZ.(Kadro sayısının 4 katı adaydan fazla aday olmadığından kura çekimi olmayacak.)

Noter huzurunda kura çekimi 01 Aralık 2020 Salı günü saat 10:00’da Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda yapılacaktır.
Kuraya katılacak adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilir. Koronavirüs (COVID-19) salgının yayılmasının önlenmesi ve tedbirleri kapsamında kura çekiminin yapılacağı salona sadece kuraya katılacak adaylar Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulanarak alınacaktır.
Kura sonucu belirlenen adaylar Personel Daire Başkanlığının internet sayfasında sınav tarihi ile birlikte ilan edilecek olup adaylara ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.