Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2022

2022 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Sonuçları

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol gereği Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ-UZEM) tarafından 24 Eylül 2022 tarihi Cumartesi günü gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yazılı sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilmektedir.

Sınav sonuçlarına ilişkin itirazların 03.10.2022-07.10.2022 tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) KTÜ-UZEM’e iletilmek üzere Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına yapılması gerekmektedir.

Duyuru tebligat niteliğindedir.

Şube Müdürü kadrosu yazılı sınav sonucu için tıklayınız.

Şef kadrosu yazılı sınav sonucu için tıklayınız.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu yazılı sınav sonucu için tıklayınız.

Unvan Değişikliği yazılı sınav sonucu için tıklayınız.