Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2021

25.05.2021 Tarihli Sürekli İşçi Alımı Noter Kurasına Katılacaklar Listesi

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere alınacak sürekli işçi kadrosu için 25.05.2021 tarihli Resmi Gazetede ve Üniversitemiz internet sayfasında yayımlanan ilanımıza başvuran adaylardan kuraya girecek adaylara ait listelere aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.

>Güvenlik Görevlisi (İŞ202101) başvuru listesi için TIKLAYINIZ.

>Güvenlik Görevlisi (İŞ202102) başvuru listesi için TIKLAYINIZ.

Noter huzurunda kura çekimi 08 Haziran 2021 Salı günü saat 11:00’da Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda yapılacaktır.

Kuraya katılacak adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilir. Koronavirüs (COVID-19) salgının yayılmasının önlenmesi ve tedbirleri kapsamında kura çekiminin yapılacağı salona sadece kuraya katılacak adaylar Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulanarak alınacaktır.

Kura sonucu belirlenen adaylar Personel Daire Başkanlığının internet sayfasında sınav tarihi ile birlikte ilan edilecek olup adaylara ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.