Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2021

26/07/2021 Tarihli Öğretim Elemanı (Arş.Gör.-Öğr.Gör.) Alım İlanı

Üniversitemiz çeşitleri Birimlerine öğretim elemanı (Arş. Gör.-Öğr.Gör.) alımına ilişkin duyuru 26.07.2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.
>>Postaya verilen başvuruların süresi içinde ilgili birime ulaşması adayların sorumluluğunda olup postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.
>>Belgesi eksik olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru Başlangıç      : 26.07.2021
Başvuru Bitiş               : 09.08.2021
Başvuru Adresi           : Kadro ilanının yapıldığı ilgili birimlere yapılacaktır.

İLAN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ.
BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dilekçenizin doldurulmasına ilişkin aşağıdaki yönergelerden faydalanabilirsiniz.
Başvuru Numarası bilgisini boş bırakınız.
Tarih bilgisine dilekçe tarihini yazınız.
Başvuru Yapılan İlan Bilgileri alanındaki bilgileri başvuru yapacağınız ilan bilgilerinde yazdığı şekliyle doldurunuz. Sadece bir kadroya başvuruda bulunulabilir.
ALES Muafiyet Durumu konusunda yoksa veya daha yüksek bir ALES puanınızın kullanılmasını istiyorsanız Yok yazınız, varsa Var yazarak Muafiyete esas belgelerinizi dilekçenize ekleyiniz.
Eğitim Bilgileri kısmında;
   Diplomanızda/Öğrenci Belgenizde yazdığı şekliyle gerekli tüm bilgilerinizi / işareti kullanarak yazınız.
   Tarihleri Gün/Ay/Yıl şeklinde yazınız.
   Halen öğrenci iseniz mezuniyet tarihi kısmına Devam Ediyor yazınız.
   Not Sitemi kısmına mezun olduğunuz not sistemini ve ortalamasını yazınız. Dönüşüm tablosu olarak YÖK dönüşüm tablosu kullanılmaktadır. (Üniversitelerin yüzlük sisteme dönüştürdüğü ortalamalar dikkate alınmamaktadır.)
Tecrübe Bilgileri üçten fazla satır olması durumunda altına satır ekleyerek yazabilirsiniz.
Diğer Bilgiler alandaki bilgilere durumunuza göre Var / Yok yazarak varsa ilgili açıklama/bilgi alanlarını doldurunuz. Askerlik durumu (erkek adaylar için) kısmına belgenizdeki bilgileri yazınız.