Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020

Balıkesir Valiliği Himayelerinde Başlatılan ve Üniversitemizin De Paydaşı Olduğu Uyuşturucu ile Mücadele Projesi Desteğinizi Bekliyor

Balıkesir Valiliği himayelerinde ve Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü yürütücülüğünde “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” sloganıyla başlatılan ve Üniversitemizin de paydaşı olduğu uyuşturucu ile mücadele projesi hayata geçiyor.

Toplumumuzun her ferdini yakından ilgilendiren, ülkemiz ve geleceğimiz için çok büyük önemi olan bu sosyal sorumluluk projesinde tüm personelimiz, tüm öğrencilerimiz faaliyet ile etkinlik önerisinde bulunabilir, gerçekleştirilecek faaliyet ve etkinliklerde görev alabilirler. Bu anlamlı projeye dâhil olmak isteyen öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimizin kendi akademik ve idari birimlerine başvurmalarını bekliyoruz.