Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

"Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Kentsel Tasarım Yarışması" Kolokyum ve Ödül Töreni

Kent ve kentli ilişkisini de gözeten, bölgemizin ve kentimizin mimari anlayışına örnek teşkil edecek, akademik çalışmalar ve öğrenci ihtiyaçlarına en üst düzeyde cevap verecek, özgün ve modern bir yerleşkeye sahip olmak için düzenlemiş olduğumuz “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Bütüncül bir yerleşke tasarım projesi olarak düzenlediğimiz bu yarışma, Türkiye’de kendi alanında 22 yıl sonra bir ilk olma özelliğini de taşımaktadır.

32 projenin müracaat ettiği yarışmada Yarışma Jürisi tarafından ödül grupları belirlendi. Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ödülleri ve 5 Mansiyon Ödülü olmak üzere ödül almaya hak kazanan toplam sekiz projenin açıklanacağı Kolokyum ve Ödül Töreni 6 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00 de Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Bölgemiz ve üniversitemiz için büyük önem taşıyan bu anlamlı günü ve heyecanı birlikte yaşamak temennisiyle, Kolokyum ve Ödül Töreni programımıza davetlisiniz.