Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019

Banü Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından bu yıl birincisi düzenlenen, Banü Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası büyük bir çoşkuyla başladı.

Farklılıkları gözetmeksizin öğrencilerini bir araya getirmeyi ve kaynaştırmayı amaçlayan Banü Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası, uluslararası öğrencilerin ve farklı kültürlerin buluşma noktası haline geldi. Birbirinden farklı uluslardan gelen öğrenciler, düzenlenen sevgi, saygı ve kardeşlik temalı futbol turnuvası etkinliği sayesinde, birbirleriyle tanışma ve yeni dostluklar edinme fırsatı buldu. Takımlar 21 Ekim 2019 Pazartesi tarihi itibariyle, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşke Futbol Sahası'nda karşılaşmalarına başladı. 18 Kasım'a kadar sürecek turnuvanın karşılaşmalarına ve puan durumlarına bit.ly/banuworldcup adresinden erişebilirsiniz.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası'na katılan takımlar;

A Grubu

Ahıska Türkleri, Çad, Endonezya, Filistin, Mısır, Somali, Türkmenistan, Yemen