Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020

Göç ve Yoksulluk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimiz “Türkiye’nin Göç Politikası ve Balıkesir’in Göç Haritası” Konulu Söyleşi Düzenliyor

Üniversitemiz Göç ve Yoksulluk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-GÖÇ) tarafından aralık ayı süresince devam edecek olan ve 4 bölümden oluşan Webinar Serisinin dördüncü ve son etkinliği olarak, “Türkiye’nin Göç Politikası ve Balıkesir’in Göç Haritası” konulu söyleşi düzenleniyor. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Emre Yıldırım’ın yapacağı programa, konuşmacı olarak Balıkesir İl Göç İdaresi Müdürü Tolga Serbest katılacak. 24 Aralık 2020 Perşembe günü saat:12:30’da gerçekleşecek olan program, Üniversitemizin @bandirmauni Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacak.