Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Tarafından Mezun-Öğrenci Buluşması-8 Programı Düzenleniyor

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz tarafından, “Mezun-Öğrenci Buluşması” serisinin sekizinci programı düzenlenecek. Moderatörlüğünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in üstlendiği programa Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Proje Müdürü Dr. Kaan Masatçı, İktisat Bölümü Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Burak Darıcı, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Sürekçi Yamaçlı, Hazine ve Maliye Bakanlığı Hazine Kontrolörleri Başkan Yardımcısı Okan Süler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan Çiçek, İş İnsanı ve Danışman Murat Yanık ile Dış Ticaret Sorumlusu Mehmet Ali Atan konuşmacı olarak katılacak. 7 Haziran Çarşamba günü saat 20.30’da Webex üzerinden çevrim içi gerçekleşecek programa katılmak için tıklayınız.