Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019

KPSS 2019/2 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenilen Belgeler

KPSS 2019/2 yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize atanmaya hak kazanan adayların atanma işlemlerine esas olmak üzere aşağıda belirtilen belgeleri 25/12/2019-10/01/2020 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

1. Atanma Talep Dilekçesi (Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ)
2. Atanma Başvuru Formu (Form için TIKLAYINIZ)
3. KPSS yerleştirme sonuç belgesi (Doğrulama kodu bulunan)
4. Onaylı Diploma/Mezuniyet Belgeleri (Yabancı ülkelerden alınan diplomalar için ek olarak onaylı Denklik Belgesi)
5. Varsa ortaöğretim veya lisede hazırlık sınıfında başarılı geçen öğrenimini gösteren belgenin aslı.
6. Askerlik Şubesinden Askerlik Durum Belgesi (muaf, tecilli, terhis olduğunu belirten) (Erkek adaylar için)
7. Cumhuriyet Savcılığından Adli Sicil Kaydı
8. Sağlık Kurulu Raporu (Devlet veya Tıp Fak. Hastaneleri)
9. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
10. 8 adet vesikalık fotoğraf (Kılık Kıyafet Yönetmeliğe uygun şekilde son 6 ay içinde çekilmiş)
11. İkametgâh
12. Mal Bildirim Formu (Personel Daire Başkanlığı internet sayfasından alınacaktır)
13. Herhangi bir kurumda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için bu hizmetlerini gösterir onaylı hizmet cetveli
14. Onaylı SGK Hizmet Dökümü (Çalışmışsa)
15. Güvenlik Soruşturması Formu (3 adet olarak bilgisayar ortamında doldurulacaktır.) (Personel Daire Başkanlığı internet sayfasından alınacaktır)

ÖZEL BELGELER:
A) KPSS-2019/2 Tercih Kılavuzunda yerleştirilen kadro için aranan nitelikleri belirtilen özel belgelerin eklenmesi gerekmektedir.
B)
 Şoför kadrosuna yerleşen adaylar için seyahat engelinin ve şoför olarak görev yapmasında sakınca olup olmadığının sağlık kurulu raporunda ayrıca belirtilmesi gerekmektedir.
C)
 Mimar ve mühendis kadrosuna yerleşen adayların seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olduğu sağlık kurulu raporunda ayrıca belirtilmelidir.

* Erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya Bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.
* Belgelerin herhangi bir kamu kurumu tarafından (Aslı Gibidir) onaylanmış olması yeterlidir. Belgelerin aslı görülmek kaydıyla, başvuru yapılan Birimde de Aslı Gibidir onayı yapılabilir, noter onaylı olması (yabancı dilden tercüme edilen belgeler hariç) zorunlu değildir.
* Fotokopi/Renkli Fotokopi belgeler kabul edilmemektedir.
* Teslim edilen belgeler iade edilmeyecektir.
* Adaylara ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.