Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Mevlana Değişim Programı Sonuçları

Başvuru Sahibi Tercih Bölüm Transkript Yabancı Dil Toplam Puan Sonuç
Tahire Uzun Donja Gorica University Uluslararası Ticaret ve Lojistik 3,67=92,3 55,2 73,75 Donja Gorica University
Dilan Yıldız Tetova University İşletme 2,81=72,23 59,6 65,915 Tetova University
Oğuz Durmaz Donja Gorica University Uluslararası Ticaret ve Lojistik 2,8=72 56,2 64,1 Donja Gorica University

NOT: Puanlama,  Transkript notunun P'si ve Yabancı Dil Puanını P'si hesaplanarak elde edilmiştir. Puanlamada Mevlana Seçim Kriterleri dikkate alınmıştır.

NOT: Öğrencilerimizin başvuruları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına gönderilecek olup nihai sonuçlar kuruldan gelen karara göre belli olacaktır. Bu süreç yaklaşık 2 ay sürmektedir. Öğrencilerimizin bu süre içerisinde yapmaları gereken bir işlem olmamakla beraber gitmeyi düşündükleri üniversitelerin internet sayfalarını incelemeleri faydalı olacaktır.