Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in Regaib Kandili Dolayısıyla Mesajı

İslam Âlemi olarak, içerisinde Recep, Şaban ve Ramazan aylarını barındıran mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Regâib Kandili de bu mukaddes bereket ve maneviyat mevsimine girdiğimizin habercisidir. Recep ayının ilk cuma gecesine tekabül eden Regâib Kandili, aynı zamanda “On Bir Ayın Sultanı Ramazan”ın da habercisi olma şerefini taşımaktadır.

Bir kez daha Regâib Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadığımız bu anlamlı gece, İslam Âlemi’nin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine de vesile olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu tür manevi gecelerin ülkemizde ve dünyada sevgi, barış ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyor, başta Üniversitemiz öğrencileri ile personeli olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Âlemi'nin Regâib Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir