Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2021

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Tarafından “Avrupa’da Bir Kariyer Öyküsü: Ord. Prof. Dr. Harun Parlar” İsimli Söyleşi Düzenlenecektir

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Avrupa’da Bir Kariyer Öyküsü: Ord. Prof. Dr. Harun Parlar” isimli çevrimiçi bir sağlık söyleşisi düzenlenecektir. Moderatörlüğünü Sağlık Hizmetleri MYO Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen’in yapacağı söyleşiye konuşmacı olarak Almanya Münih Teknik Üniversitesi öğretim üyesi, aynı zamanda Bavyera Eyaleti Eğitim Bakanlığı Danışmanı ve tüm AB projelerinden sorumlu Bavyera Eyaleti Araştırma Birliği Başkanı olan Ord. Prof. Dr. Harun Parlar katılacaktır.
25 Mayıs 2021 Salı günü, saat 14.30’da gerçekleşecek olan söyleşi, Üniversitemizin @bandirmauni Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.