Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2021

Gösterim: 1094

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Levent Aytemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Görevine Getirildi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden, Maliye Bölümü Bölüm Başkanımız, aynı zamanda Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Levent Aytemiz, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine atandı. Dekanlık görevine başlayan Prof. Dr. Levent Aytemiz’i tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz. 


Prof. Dr. Levent Aytemiz’in Özgeçmişi

1967 yılında Niğde’de doğan Prof. Dr. Levent Aytemiz, ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden 1988 yılında mezun olmuş, 1993-1995 yılları arasında Western Michigan University’de İktisat alanında yüksek lisansını, 1996-2001 yılları arasında Oklahoma State University’de yine İktisat alanında doktorasını tamamlamıştır. 2002 yılında araştırma görevlisi olarak akademik hayatına başladığı Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, 2010 yılına kadar yardımcı doçent, 2010-2013 yılları arasında ise doçent olarak görev yapmıştır. 2013-2015 yılları arasında doçent ünvanıyla Karabük Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Levent Aytemiz, 2015 yılında profesörlük ünvanına yükselmiş, 2015-2017 yılları arasında Karabük Üniversitesinde dekanlık görevi üstlenmiştir. 2018 yılından bu yana Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde profesör olarak akademik çalışmalarına devam etmekte, 2019 yılından beri de Maliye Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Aynı zamanda, yeni görevi olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atandığı 22.01.2021 tarihine kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Prof. Dr. Levent Aytemiz’in uzmanlık alanında yurt içi ve yurt dışında kitap yazarlığı, kitap bölümü yazarlığı, makale ve uluslararası ile ulusal sempozyumlarda sunulan ve bildiri kitabında basılan eserleri bulunmaktadır. Aytemiz; mikro iktisat alanında çalışmaktadır. 

Prof. Dr. Levent Aytemiz evli ve bir kız çocuk babasıdır.


Fotoğraflar