Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021

Susurluk Meslek Yüksekokulumuz Tarafından “Ceviz Fidan Yetiştiriciliği ve Sertifikasyon Sistemi” İsimli Panel Düzenleniyor

Susurluk Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Ceviz Fidan Yetiştiriciliği ve Sertifikasyon Sistemi” isimli çevrimiçi bir panel düzenlenecektir. Moderatörlüğünü Susurluk MYO Müdürümüz Prof. Dr. Bünyamin Söğüt’ün yapacağı panelde, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Sütyemez, Kırşehir Ahi Evren Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü temsilen Ziraat Mühendisi Berkant Gündüz ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metehan Yılgör konuşmacı olacaktır.

11 Haziran 2021 Cuma günü, saat 14.45’te Cisco Webex üzerinden gerçekleşecek olan panele katılmak için tıklayınız.