Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2021

Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-FTR) Tarafından "Sanat Odaklı El Rehabilitasyonu" Konulu Eğitim Semineri Düzenlenecektir

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-FTR) tarafından " Sanat Odaklı El Rehabilitasyonu" konulu çevrimiçi eğitim semineri düzenlenecektir. Moderatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültemiz Ortopedik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Hamiyet Yüce’nin yapacağı seminere, Cadde Tıp Merkezi’nden Uzm. Fzt. Salime Yılmaz Altunbay konuşmacı olarak katılacaktır.

1 Mayıs Cumartesi günü saat 21:00’da gerçekleşecek olan program, “@BANÜ-Fizik Tedavi Uygulama Araştırma Merkezi” Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.