Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019

Gösterim: 2623

Üniversitemiz Tarafından 20-22 Haziran Tarihlerinde “Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi (ICEESS’19)” Düzenleniyor

Üniversitemiz tarafından, 20-22 Haziran 2019 tarihlerinde “Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi (International Conference on Empirical Economics and Social Sciences ICEESS’19)” düzenleniyor. 


Sosyal Bilimlerle ilgilenen araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar alıcıların bir araya getirilmesini amaçlanan kongre ile iktisat, işletme, finans ve sosyal bilimlerden uluslararası katılımcıların uygulamalı ve teorik konuları sunma, tartışma ve paylaşma fırsatı sağlayacaktır.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Darıcı'nın üstlendiği kongre, özellikle iktisat, işletme ve yönetim konuları başta olmak üzere sosyal bilimlerle ilgili tüm konuları kapsamaktadır.


Ulusal ve uluslararası üniversitelerden akademisyenlerin yanı sıra kamu ve özel sektör temsilcilerinin de katılacağı kongre ile ilgili tüm detaylara http://iceess.com/ web sayfasından ulaşabilirsiniz.


Fotoğraflar