Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020

Üniversitemiz, Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonasına Tekrardan Ev Sahipliği Yapıyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Türkiye'nin en genç üniversitelerinden biri olmasına rağmen geçtiğimiz yıl, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) ve Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) iş birliğinde Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası'na başarıyla ev sahipliği yapmıştı. TÜSF kararı ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 15 Şubat 2020 tarihinde yeniden Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

15 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası'na Türkiye'nin bir çok üniversitesinden 350'e yakın sporcu ve 100'e yakın antrenör ve federasyon yetkilisinin katılması beklenmektedir. Bu yıl Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası'nda derece alanların, uluslararasında da Türkiye'yi temsil edecekleri için önemli bir şampiyona bizleri bekliyor.