Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024

Üniversitemizde Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı Başlıyor

Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi iyileştirme çalışmaları kapsamında Kalite Koordinatörlüğü ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde akademisyenlerimize yönelik olarak düzenlenecek olan Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı başlıyor.

20 Şubat – 24 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan programa ilişkin eğitime Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi, (Ders Veren ve Uygulamalı Birim) Araştırma Görevlisi ünvanına sahip tüm akademisyenlerimizin katılması zorunludur. Eğitime; Eğitim Fakültesi ve öğretmen yetiştiren programlardan mezun akademisyenlerimiz, eğitim alanında doktora diplomasına sahip akademisyenlerimiz, farklı bir üniversiteden alınmış eğiticilerin eğitimi sertifikasına sahip akademisyenlerimiz ve pedagojik formasyon sertifikasına sahip akademisyenlerimizin muaf olma durumlarını gösteren dilekçeyi sunduğu takdirde katılma zorunluluğu yoktur.

Eğitim sonunda yapılacak sınavlarda başarılı olan akademisyenlerimiz verilecek e-devlet onaylı sertifikalar, Üniversitemizde ve üst kuruluşların önerisiyle diğer birçok üniversitede iyileştirme ve güncelleme hazırlıkları devam eden Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Kriterleri Yönergesi’nde ilk atama ve yeniden atama bölümlerinde bir kriter olarak kullanılacaktır.

Eğitim takvimi ve eğitime dair diğer bilgilere ulaşmak için tıklayınız.