Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018

Üniversitemizde Korumalı Futbol Kliniği Heyecanı

Üniversitemiz 29-30 Haziran, 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımızın organizasyonunda heyecan dolu Bandırma Korumalı Futbol Kliniği etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Üniversitemiz ve Türkiye Ragbi Federasyonu işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen  Bandırma Korumalı Futbol Kliniği’ne; Amerikan Ulusal Futbol Ligi’nden 7 takım koçu, en önemli ve büyük profesyonel Amerikan futbolu ligi olan NFL’den 1 Super Bowl Şampiyonu ve Türkiye’ deki üniversitelerin korumalı futbol takımı oyuncuları katılacak.

Üç gün boyunca korumalı futbolun inceliklerinin profesyoneller tarafından ele alınacağı bu keyifli organizasyona tüm öğrencilerimiz, çalışanlarımız ve Bandırmalılar davetlidir.