Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018

Üniversitemizde Sürekli Eğitim Merkezimiz ve CISCO İşbirliğiyle CCNA Kursu Düzenleniyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ve CISCO Akademi İşbirliği ile bilişimin temellerini, bilgisayar ağlarının tasarımını, kurulmasını, bakımını ve ileri düzeyde uzmanlık konularını öğretme amacıyla verilen eğitim programı, katılımcılarını uluslararası geçerliliği olan CCNA sertifikasyonlarına hazırlamaktadır. Programı tamamlayan ve mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazananlar, kamu ve özel sektördeki kurumların bilgi işlem birimlerinde, sektördeki ulusal ya da uluslararası büyük ve küçük ölçekli firmalarda çalışabilirler. Sertifika programına katılmak isteyenler sem@bandirma.edu.tr adresine iletişim bilgilerini gönderebilirler. Kurs katılım ücreti öğrenciler için 300 TL olarak belirlenmiştir.