Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemizin Düzenleyicileri Arasında Olduğu ICOMEP 17-18 Kasım’da İstanbul’da Gerçekleştirilecek

Üniversitemizin düzenleyicileri arasında olduğu International Congress of Management, Economy and Policy / ICOMEP'17 17-18 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in onur ve bilim kurulu ile ana konuşmacılar arasında olduğu uluslararası kongrede amaç, dünya çapında birçok üniversiteden araştırmacılara, yeni fikirleri ve güncel konuları sunma, paylaşma ve tartışma imkanı sağlamaktır.

Tüm sosyal bilimler alanlarını kapsayan kongrenin konu başlıkları www.icomep.com adresinde ilgili sekme altında yer almaktadır. Kongreye bildiri gönderimi 14 Kasım 2017 tarihine kadar Üyelik Girişi ve Kayıt sekmesinden üyelik kaydınızı gerçekleştirmenizin ardından bildiri özetlerinizi sisteme yükleyerek yapabilirsiniz. Ayrıca üniversitemiz akademik personeline indirimli olarak tek bildiri kayıt ücreti 300 TL, çift bildiri kayıt ücreti 500 TL olarak uygulanacaktır.