Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşiyor

Konum: Merkez Yerleşkemiz

Düzenleyen: BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Açıklama:

Üniversitemiz tarafından Merkez Yerleşkemiz içerisinde tahsis edilen alana Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Camii’nin Temel Atma Töreni Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın teşrifleriyle gerçekleşecektir.

Balıkesir Valimiz Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, Bandırma Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun ile İl ve İlçe Protokolü’nün  katılımlarıyla 4 Ekim Cuma günü saat 16:00’da Merkez Yerleşkemizde gerçekleşecek olan Temel Atma Töreni’ne öğrencilerimiz, personelimiz ve tüm halkımız davetlidir.

13 Nisan 2020

Lojistik Topluluğumuzdan Online Söyleşi