ETKİNLİKLER

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Tarafından “Avrupa’da Bir Kariyer Öyküsü: Ord. Prof. Dr. Harun Parlar” İsimli Söyleşi Düzenlenecektir

Başlama Tarihi: 01 Haziran 2021     Saat: 14:30

Bitiş Tarihi: 01 Haziran 2021     Saat: 00:00

Konum: ONLINE

Düzenleyen: BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Açıklama:

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Avrupa’da Bir Kariyer Öyküsü: Ord. Prof. Dr. Harun Parlar” isimli çevrimiçi bir sağlık söyleşisi düzenlenecektir. 25 Mayıs 2021 tarihinde yapılması planlanan ancak teknik sorunlar nedeniyle ertelenen ve moderatörlüğünü Sağlık Hizmetleri MYO Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen’in yapacağı söyleşiye konuşmacı olarak Almanya Münih Teknik Üniversitesi öğretim üyesi, aynı zamanda Bavyera Eyaleti Eğitim Bakanlığı Danışmanı ve tüm AB projelerinden sorumlu Bavyera Eyaleti Araştırma Birliği Başkanı olan Ord. Prof. Dr. Harun Parlar katılacaktır.

1   Haziran 2021 Salı günü, saat 14.30’da gerçekleşecek olan söyleşi, Üniversitemizin @bandirmauni Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.

13 Nisan 2020

Lojistik Topluluğumuzdan Online Söyleşi