Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2021

Gösterim: 1018

Rektörümüz Susurluk Meslek Yüksekokulumuzun Gelişimi için Balıkesir Milletvekili ve Susurluk Kaymakamı ile Görüşme Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Susurluk Meslek Yüksekokulumuzun gelişimi için Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir ve Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ile görüşme gerçekleştirdi. Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Üniversitemizin göstermiş olduğu başarılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e tebriklerini ileterek Susurluk Meslek Yüksekokulumuzun gelişimi konusunda da her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken de Susurluk Meslek Yüksekokulunun Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine devri ve gelişimi konusunda bu zamana kadar her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonra da Üniversitemiz ile daha güçlü bir iş birliği içerisinde Susurluk Meslek Yüksekokulunun gelişimine her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizin ve özellikle de Susurluk Meslek Yüksekokulumuzun gelişimi için vermiş oldukları desteklerden dolayı Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir ve Susurluk Kaymakamı Muammer Köken’e teşekkürlerini iletti.


Fotoğraflar