Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2022

Bölümümüzün de katıldığı 7. AKAD’EMEK Öğrenci Kurultayı düzenlendi

Türk Metal Sendikası ve Bursa Uludağ Üniversitesi ÇEEİ Bölümü işbirliği ile düzenlenen “Söz Çalışma Ekonomisi Öğrencilerinde 7. Akad’emek Öğrenci Kurultayı” 12-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlendi.

Bölümümüzden Arş. Gör. Olcay Poyraz ile birlikte lisans öğrencilerimiz S. Furkan Uyrun, Esma Soytürk, Muhammet Ali Balpetek, Seray Dağdeviren, Sıla Derya Can ve Kadem Gökkaya Kurultay’a katıldılar.

24 farklı ÇEEİ bölümünün yer aldığı Kurultay’da öğrenciler sunumlarını yaptılar. Bölüm öğrencimiz Esma Soytürk, “Çalışma Yaşamında Dijital Dönüşümün Aracı Olarak Evden Çalışma: Covid 19 Pandemisi Sonrası Kaçınılmaz mı?” başlıklı bildirisini sundu. Oturumlar sonrasında Erdemir Demir Çelik Fabrikasına düzenlenen teknik gezi ile Kurultay tamamlandı. Üniversite-sendika işbirliği çerçevesinde ve öğrenci odaklı olarak düzenlenen böyle verimli bir etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.