Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2022

Gösterim: 583

Health Sciences Institute Unit Advisory Board Meeting Was Held.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Danışma Kurulu Toplantısı 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 13.00’de Üniversitemiz Enstitü toplantı salonunda, Enstitü Müdürü Doç. Dr. Diler YILMAZ başkanlığında, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Kevser Tarı Selçuk, Dr. Öğr. Üyesi Berna Akay, Danışma Kurulu Üyelerimiz Bandırma İlçe Sağlık Müdürü Dr. Başak Şen ILGAZ, Bandırma Ağız ve Diş Hastanesi Başhekim Halit AĞDACI, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Hüseyin Evren ÖZTÜRKOĞLU, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekim Uz. Dr. Burcu ÇİLİNGİR, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman Diyetisyen Elif TUNA, Bandırma İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Neziha BÜYÜKSOLAK, Özel Royal Hastanesi Genel Müdürü İsmet KARAKAYA, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Temsilcisi Selen TEKİN ve Enstitü Sekreterimiz Nejdet KILIÇ’ın katılımıyla yüz yüze olarak yapıldı.

Tanışma ve açılış konuşmasının ardından Enstitü Müdürü Doç. Dr. Diler YILMAZ tarafından Enstitü tanıtımı ve eğitim faaliyetlerine dair kurul üyelerine yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda Üniversitemiz Danışma Kurulları Yönergesinin tanıtımı sonrası Danışma Kurulu üyeleri arasından Selen TEKİN oybirliği ile raportör olarak belirlendi.

Toplantıda Enstitü program ders ders planlarının paydaşlara tanıtımı ve güncellenmesine yönelik değerlendirmeler, yeni açılması hedeflenen lisansüstü programlar, paydaşların Enstitümüzden beklentileri, öğrencilere yönelik olarak Paydaşlar ile gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları değerlendirildikten sonra bir sonraki toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü.